KATTOTYÖT KAIKILLE KATOILLE

Meidän jälkeen on

Hoidamme kaikki vesikattoon liittyvät työt kerralla kuntoon. Katon tarkastus, kattohuolto, katon korjaus, kattoremontti, katon maalaus tai pinnoitus yms. kaikille kattotyypeille.

Luotettava kumppani kiinteistön katolle.

Kattoisännöinti Oy on kahden kokeneen kattoammattilaisen perustama suomalainen yritys. Teemme kattotyöt kaikille katoille yli 20 vuoden kokemuksella. Katolla kaikki kunnossa on palvelulupauksemme, josta emme tingi. Toimimme Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla. Olemme vakavarainen toimija ja meillä myös yrittäjät ovat mukana käytännön työssä katoilla. Haluamme palvella kaikkia asiakkaita laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ajankohtaista katoilta

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

6. huhtikuuta 2023

Kaksi kerrostaloa sai päälleen uudet kermikatot!

Meiltä löytyy myös kermikattojen suhteen alan huippu osaamista. Teimme näihin kahteen kerrostaloon uudet kermikatot vanhojen tilalle.

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

4. huhtikuuta 2023

100 metriä pitkään kerrostaloon katon uusinta!

Katon uusinta on parhaillaan käynnissä Helsingissä. Kohteessa puretaan vanha peltikatto pois ja tehdään tilalle uutta pitkäikäistä konesaumapeltikattoa.

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

20. maaliskuuta 2023

Kattoisännöinti kuukausipalaveri!

Palaverimme pyrkii tehostamaan toimintaamme ja kaikkien turvallisuutta.

Kokemus, josta syntyi
Kattoisännöinti Oy

Molemmilla yrittäjillämme, Maurilla ja Eskolla, on reilun kahdenkymmenen vuoden hyvämaineinen kokemus kattoalalta. Sen kokemuksen pohjalle on ollut hyvä rakentaa uuden ajan kattoalan yritystä.

Vankkaa kokemustamme haluamme käyttää asiakkaidemme vesikattojen hyväksi parhain mahdollisin menetelmin, parhailla mahdollisilla materiaaleilla ja motivoituneimmilla osaajilla.

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy