KATTOTYÖT KAIKILLE KATOILLE

Meidän jälkeen on

Hoidamme kaikki vesikattoon liittyvät työt kerralla kuntoon. Katon tarkastus, kattohuolto, katon korjaus, kattoremontti, katon maalaus tai pinnoitus yms. kaikille kattotyypeille.

Luotettava kumppani kiinteistön katolle.

Kattoisännöinti Oy on kahden kokeneen kattoammattilaisen perustama suomalainen yritys. Teemme kattotyöt kaikille katoille yli 20 vuoden kokemuksella. Katolla kaikki kunnossa on palvelulupauksemme, josta emme tingi. Toimimme Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Olemme vakavarainen toimija ja meillä myös yrittäjät ovat mukana käytännön työssä katoilla. Haluamme palvella kaikkia asiakkaita laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Ajankohtaista katoilta

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

16. kesäkuuta 2021

Hätäensiapukoulutuksessa

Kiireisenkin kattotyökesän keskeltä löytyy aikaa tärkeille koulutuksille. Koko henkilökuntamme kävi hätäensiapukoulutuksessa asiantuntijoiden koulutettavana.

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

29. huhtikuuta 2021

Uusia referenssejä lisätty, tutustu!

Olemme lisänneet www-sivuillemme taas lisää kuvia tekemistämme kattoremonteista sekä katon korjaustöistä. Tutustu hienoihin referenssikohteisiimme sivustollamme!

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

7. huhtikuuta 2021

Kattokesä 2021 on avattu

Teemme lähes kaikkia kattotöitä ympäri vuoden, mutta kesä on toki sesonkiaikaa. Kattokesä 2021 on jo alkanut ja kattotyömaat täydessä vauhdissa. Pyydä tarjous teidän kattoasioistanne!

Kokemus, josta syntyi
Kattoisännöinti Oy

Molemmilla yrittäjillämme, Maurilla ja Eskolla, on reilun kahdenkymmenen vuoden hyvämaineinen kokemus kattoalalta. Sen kokemuksen pohjalle on ollut hyvä rakentaa uuden ajan kattoalan yritystä.

Vankkaa kokemustamme haluamme käyttää asiakkaidemme vesikattojen hyväksi parhain mahdollisin menetelmin, parhailla mahdollisilla materiaaleilla ja motivoituneimmilla osaajilla.

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy