TALOYHTIÖN HUOPAKATTO

Huopakattoremontti kiinteistöön

Toteutamme huopakattojen uusimiset kustannustehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Meillä on vahva huopa- eli kermikattojen asiantuntemus ja osaajat työhön. Teemme huopakattoremontteja taloyhtiöiden ja kaiken kokoisten kiinteistöjen katoille.


Huopakattoremontti vaivattomasti meiltä

Kattoisännöinnin huopakattoremontissa lopputulos on aina toimiva ja kestävä huopakatto takuutyönä. Toteutamme hitsattavat huopakatot turvallisesti ja laadukkaasti 20 vuoden kokemuksella.

Huopakatto sopii kaikenkokoisiin kohteisiin, taloyhtiöiden katoille sekä aina pienistä katoksista suuriin halleihin ja vaativiin pihakansiin asti. Onnistunut huopakattoremontti ja huopakaton uusiminen edellyttävät erityistä ammattitaitoa, oikeanlaisia työmenetelmiä ja ennen kaikkea laadukkaita materiaaleja.

Käyttämämme materiaalit ovat testattuja, korkealuokkaisia SBS-modifioituja bitumituotteita. Huolehdimme aina työmaan läpiviennistä, turvallisuudesta ja siisteydestä. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

Ota yhteyttä kattoremonteista >

Huopakaton uusiminen
ja sen elinkaari

Oikealla tavalla laadukkaista materiaaleista tehty ja määräajoin huollettu huopakatto – eli nykyternein bitumikatto tai bitumikermi – kestää jopa vuosikymmeniä. Se vaimentaa myös esimerkiksi lentomelua ja sateella ropina on mukavan vaimeaa.

Sopivan katon valinnassa painaa omien mieltymysten lisäksi myös kohteen rakenteen ominaisuudet. Kuten kattopeltejä, huopakattojakin on erilaisia. Meiltä onnistuu mm. tiivissaumakate, perinteikäs kolmiorimakate ja erilaiset palahuopakatot. Myös värivalikoimaa löytyy. Perinteisten suomalaiseen maisemaan ja makuun sopivien murrettujen ja maanläheisten värien lisäksi löytyy esimerkiksi punaista, vihreää ja sinistä.

Miten suunnitella
huopakattoremontti?

Ennen remontin tilaamista kiinnitä huomiota ensimmäisenä huopakattoremontin kokonaishintaan ja urakoitsijan aikaisempiin töihin. Meidän viimeisimmät kohteemme löydät tästä, jos haluat nähdä koko listan toimitamme sen sinulle.

Ammattilaisen tunnistaa jo siitä, kuinka projektikokonaisuus asiakkaalle esitellään. Me selvitämme aina ennen huopakattoremonttia katon nykyisen kunnon ja korjaustarpeen täsmällisesti. Toisinaan selvitään huopakaton osittaisella uusimisella, toisinaan kannattaa remontoida kaikki rakenteet rännejä myöten. Meiltä saat aina luotettavan arvion. Autamme myös laskemaan mm. kotitalousvähennyksen vaikutuksen huopakattoremontin hintaan.

Meiltä saat palvelua alusta loppuun

Työskentelemme erilaisten kattomateriaalien kanssa, joten meillä on asiantuntemusta niin huopa-, tiili- kuin peltikatoistakin. Teemme uudiskohteita ja saneeraamme vanhaa. Käytämme ainoastaan rakentamisen laatuvaatimukset täyttäviä ja kestäviä tuotteita. Meiltä saat aina huopakattoremontin kokonaisvaltaisena projektina purkutöistä valmiiseen tulokseen ja loppusiivoukseen. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

Huopakattoremontin keskeisimmät vaiheet ovat

 • Asukas- ja työturvallisuuden suunnittelu
 • Kulkutiet katolle ja putoamissuojaukset
 • Suojapellityksen ja tarvittaessa vanhan kermin poisto
 • Alustan kunnon tarkastus ja tarvittaessa korjaus
 • Yläpohjan tuuletuksen varmistaminen
 • Uuden aluskermin asennus
 • Uuden pintakermin asennus
 • Suojapellitysten asennus
 • Kattoturvatuotteiden asennus (jos tilattu)
 • Sadevesijärjestelmän asennus (jos tilattu)
 • Loppusiivous
 • Työmaan luovutus tilaajalle

Olemme koonneet esimerkkejä tekemistämme huopakattoremonteista ja lisäämme niitä nähtäville lisää tasaiseen tahtiin. Täydellisen listan referenssikohteistamme saat ottamalla yhteyttä meihin.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Huopakattoremontti -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy