KATTOISÄNNÖINTI OY

Nopeaa ja joustavaa sekä ratkaisukeskeistä palvelua kattojen hyväksi
Nopeaa ja joustavaa sekä ratkaisukeskeistä palvelua kattojen hyväksi, Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki on tehnyt yhteistyötä reilut kolme vuotta Kattoisännöinin kanssa. Hyvinkään kaupungille on tehty mm. vesikattojen tarkastuksia, vuototutkimuksia ja -korjauksia sekä vesikattojen huoltoja ja huopa- sekä peltikorjauksia.

Hyvinkään kaupungin ylläpitoinsinööri Matti Tuominen on vakuuttunut Kattoisännöinnin tapaan hoitaa asiat kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti sekä nopealla vasteajalla.

 

Luotettavuus yhteistyön keskiössä


Kattoisännöinnin ja Hyvinkään kaupungin yhteistyö käynnistyi kun vuotaviin kattoihin tarvittiin nopeasti apua.

”Yrityksiä jotka pystyvät reagoimaan nopeasti, on harvassa ja niitä on vielä vaikeampi löytää. Kattoisännöinti oli tuolloin yhteistyön alkumetreillä vielä aika pieni ja tuore firma. Esko oli tuttu aiemmista yhteyksistä ja tiesin hänet luotettavaksi joten otin yhteyttä heihin.”

”Heillä on nopeasti ja notkeasti liikkuva työporukka, joka on meidän kannalta tärkein asia. Jos tulee isoja vahinkoja ovat ne rahallisesti niin kalliita, että ne pitää estää nopealla reagoinnilla, ja he pystyvät siihen”, Matti Tuominen sanoo.  

Toimivien henkilösuhteiden kautta tuleva luottamus on myös Tuomisen mielestä ensiarvoisen tärkeää toimivassa yhteistyössä.

 

 


Lähipalvelua monipuolisesti


Kattoisännöinti toimii Hyvinkäällä ja se on Hyvinkään kaupungille suuri etu. Tuominen sanoo, että muualta operoivat yritykset tuottavat aina jonkinmoisia ongelmia välimatkan vuoksi.

”He toimivat nopeasti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Palvelu saadaan aina samanlaisena, eikä laatu heittele yhtään.”

”Se että heiltä löytyy saman katon alta löytyy niin huopakatto-osaamista kuin perinteistä peltisepän työtäkin, on erityistä. Se on iso asia meille, että he pystyvät tekemään vanhaa pläkkisepän hommaa. Peltiseppiä jotka osaavat korjata ja tehdä uutta konesaumakattoa laadukkaasti ei tahdo enää löytyä nykyään. Meillä kaupungilla on kaikkia mahdollisia kattoja mitä on markkinoilla. Se että osaamista löytyy kaikille vesikatteille samasta paikasta, on tosi iso ja tärkeä asia.”

 

Myös suunnittelua asiakkaalle

 

Kattoisännöinnin toiminnasta puhuttaessa, ylläpitoinsinööri Tuominen haluaa nostaa vielä yhden erityispiirteen.

”On aika poikkeuksellista, enkä minä ole aiemmin törmännyt näissä yhteyksissä sellaiseen on se, että heiltä löytyy myös pienimuotoista suunnittelua. Heidän tarjoama kuntokartoituspalvelu on myös meille tärkeä asia. Kaupungin puolelta ei tietenkään löydy sellaista ammattitaitoa joten on hienoa että heiltä saadaan myös sitä. Isommat projektit lähtevät aina liikkeelle katon kuntokartoituksen kautta. Jos homma on iso, se kilpailutetaan aina.”

Tuomisen mukaan laadukkaiden raporttien ja kuntotutkimusten myötä Hyvinkään kaupungin katot ovat nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Yhteistyön jatkumiselle Tuominen ei näe mitään esteitä sillä Kattoisännöinti hoitaa asiat esimerkillisesti.

”Pienempien keikkojen nopea hoitaminen on meille todella tärkeä asia. Korjausten yhteydessä tehdään aina myös pikainen kuntotutkimus muiden mahdollisten ongelmien varalta. Se on meille suurin asia. ”

”Kattoisännöintiä voin suositella kaikille, kun tarvitaan kattojen huollon ja korjauksen ammattilaista. Ihan omakotiasujasta julkiseen toimijaan asti.”

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy