KATTOISÄNNÖINTI OY

Vesikaton
uusiminen Helsingissä




Toimivaa kommunikointia ja laatutyötä

Kattoisännöinti toteutti Helsingissä Kalevankadulla koko kiinteistön vesikattojen uusimisen. Käytännössä urakka käsitti konesaumakatot, hitsattavat kermikatot ja lasikatot alusrakenteineen.

Kun kiinteistön kattojen uusiminen tuli ajankohtaiseksi, otti kiinteistön isännöintiä hoitava Tom Siljamäki yhteyttä konsulttiin, joka kilpailutti kattourakan.

”Korjaustarpeen jälkeen tilattiin suunnittelu, jonka taloyhtiön hallitus hyväksyi. Sen jälkeen hanke kilpailutettiin. Saatujen tarjousten perusteella haastateltiin kolme urakoitsijaehdokasta. Haastattelujen perusteella kävi selväksi, että Kattoisännöinti on paras ehdokas tähän hommaan. Joten heidän kanssaan tehtiin sopimus katon uusimisesta”, isännöitsijä Tom Siljamäki kertoo.

Yrittäjät töissä

Yhteistyö Kattoisännöinnin kanssa sujui mutkattomasti, ilman ongelmia. Viestintä ja asioiden hoito hoitui avoimesti ja rehellisesti, joten kommunikointi oli Siljamäen mielestä todella helppoa. Tapaamisia oli työmaakokousten ja -katselmusten muodossa.

”Parasta Kattoisännöinnin kanssa toimiessa on ehdottomasti se, että olemme ns. samalla taajuudella. Silloin asiat sujuvat ja kun on miellyttäviä urakoitsijoita, on helppo toimia ja jutella asioista, jos ja kun tulee tarvetta”, Siljamäki kiittelee.

”Myös se, että yrittäjät ovat itse töissä, on mielestäni tärkeä asia. Heidän komentoketjunsa on hyvin suora ja asioihin saa vastauksen nopeasti, eikä sitä tarvitse odottaa viikkoa, jotta joku johtaja on käsitellyt asian. Työnjohto ja firman omistus ovat heillä sama asia, mikä on loistavaa.”

Yhteistyö jatkuu

Yhteistyön hyötyä mietittäessä Tom Siljamäki toteaa saaneensa nyt hyvän kontaktin, jota voidaan käyttää jatkossa matalalla kynnyksellä, kun eteen tulee esimerkiksi katolle tarvittavia pienempiä huoltotoimia.

Joten yhteistyö tulee jatkumaan varmasti myös tulevaisuudessa.

”Voin suositella Kattoisännöintiä kaikille isännöitsijöille, jotka hoitavat vanhoja kattoja Helsingissä. Ja myös tapauksissa, joissa asiakkaat ovat vaativia. Näin oli esimerkiksi Kalevankadun kiinteistön kohdalla”, sanoo Tom Siljamäki.

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy