KOKO KATTO UUSIKSI?

Katon korjaus voi olla riittävä

Vältä kallis kattoremontti, jos katon korjaus on mahdollista. Aina ei tarvitse uusia koko kattoa, täsmäkorjaus jatkaa elinkaarta. Kysy asiantuntijamme arvio katon ongelmien ratkaisemisesta täsmäkorjauksilla.


Korjaamme kaikenlaiset katot ammattitaidolla!

Tarjoamme täsmäkorjausta vain mikäli sillä voidaan oikeasti jatkaa katon elinkaarta kannattavalla tavalla jopa kymmenillä vuosilla. Kerromme myös reilusti mitä maksaa täsmäkorjaus ja mitä koko katon uusiminen, jotta päätöksenteko on vaivatonta ja turvallista. Kattojen peruskorjauksessa tulee päämääränä olla toimiva ja kestävä kateratkaisu. Työn suunnittelussa täytyy arvioida vanhan katon kunto sekä elinkaaren vaihe ja määritellä korjaustarve sen mukaisesti. Meidän kanssa asioidessa et joudu tilanteeseen, jossa teetät korjauksen katolle nyt ja joudut heti kohta kuitenkin uusimaan koko katon. Meiltä saat käyttöösi ammattilaisen realistisen näkemyksen. Katon korjaukset onnistuvat pääsääntöisesti myös talvella.

Katon korjaus
voi olla esimerkiksi...

Vuotava katto voi aiheuttaa ongelmia koko kiinteistöön. Ajoissa tehdyillä katon korjauksilla saavutetaan kustannussäästöä, kun estetään ongelmien leviäminen kiinteistön rakenteisiin. Tyypillisimpiä katon korjauskohteita ovat:

 • Vesikaton jiirien ja muiden yksityiskohtien korjaukset
 • Räystäsalueen korjaukset
 • Suojapeltien uusimiset
 • Vesikaton vuotokorjaukset
 • Räätälöidyt vesikaton peltikorjaustyöt
 • Kattotiilien vaihtamiset
 • Katon oikaisu

Katemateriaalista
riippumaton korjaus.

Asiantuntemus ja kokemus kattojen korjauksiin kattotyypistä tai katemateriaalista riippumatta. Hoidamme harjakattojen, taitekattojen, tasakattojen, aumakattojen, pulpettikattojen sekä mansardikattojen korjaukset.

 • Peltikaton korjaus
 • Huopakaton korjaus
 • Kuparikaton korjaus
 • Tiilikaton korjaus

Mikäli katteen kunto ja jäljellä oleva elinkaari huomioiden katon korjaus ei ole enää mielestämme järkevää, kerromme sen reilusti ja suosittelemme tällöin kattoremonttia. Linkkien takaa löydät lisätietoa huopakattoremontista ja peltikattoremoteista:

Korjaustyöraportti
tehdystä katon korjauksesta.

Kattoisännöinniltä saat aina kattavan kuvallisen ja selkokielisen raportin tehdystä työstä. Näin myös katon korjausten osalta. Raportista näet lähtötilanteen sekä korjaustyön eri vaiheet dokumentoituina valokuvin aina valmiiseen korjattuun kattoon. Tällöin myös sinulle jää dokumentti siitä, että meidän jäljiltämme on sloganimme mukaisesti "Katolla kaikki kunnossa".

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton korjaus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy