KOKO KATTO UUSIKSI?

Katon korjaus voi olla riittävä

Vältä kallis kattoremontti, jos katon korjaus on mahdollista. Aina ei tarvitse uusia koko kattoa, täsmäkorjaus jatkaa elinkaarta. Kysy asiantuntijamme arvio katon ongelmien ratkaisemisesta täsmäkorjauksilla.


Vesikaton korjaus – koko kattoko uusiksi?

Peltikatto tai huopakatto eivät kestä ikuisesti, eivätkä varsinkaan silloin, kun niiden perushuollosta ei ole huolehdittu. Toisinaan virhe voi olla kattorakenteissa tai aikanaan tehdyssä huolimattomassa työssä.

Kattoremontin hinta saattaa ajatuksena hirvittää, mutta monessa tapauksessa voit päästä edullisemmalla täsmäkorjauksella ja jatkaa katon elinkaarta jopa usealla vuodella. Kysy vesikaton korjauksen hintaa suoraan asiantuntijalta. Saat nopeasti luotettavan arvion ja raamit budjetille. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

OTA YHTEYTTÄ >

Huopakaton ja peltikaton korjaus
vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme täsmäkorjausta vain, mikäli sillä voidaan oikeasti jatkaa katon elinkaarta kannattavalla tavalla. Kun on kyseessä muuten toimiva peltikatto korjaus kannattaa, mutta tilanne vaatii aina kokonaisvaltaisen arvion. Kerromme myös reilusti mitä täsmäkorjaus ja mitä koko katon uusiminen maksaa, jotta päätöksenteko on vaivatonta ja turvallista.

Kattojen peruskorjauksessa tulee päämääränä olla toimiva ja kestävä kate. Työn suunnittelussa arvioimme aina vanhan katon kunnon sekä elinkaaren vaiheen. Korjaustarve määrittyy sen mukaan. Meidän kanssamme asioidessa et joudu tilanteeseen, jossa teetät korjauksen katolle ja joudut ensi kesänä kuitenkin uusimaan koko katon. Meiltä saat käyttöösi ammattilaisen realistisen näkemyksen. On hyvä muistaa, että katon korjaukset onnistuvat pääsääntöisesti myös talvella.

Vuotava katto on
aina riskitekijä

Vuotava katto voi aiheuttaa ongelmia koko kiinteistöön tai jopa pilata sen ajan kuluessa korjauskelvottomaksi. Tämä on yksi hometalon syntyyn vaikuttavista tekijöistä. Jos joku asia katossa mietityttää, kannattaa reagoida heti. Meillä on asiantuntemus ja kokemus kattojen korjauksiin kattotyypistä tai katemateriaalista riippumatta.

Me korjaamme kohteen kuin kohteen, oli sitten kyseessä harjakatto, taitekatto, tasakatto, saumakatto, pulpettikatto tai mansardikatto. Ajoissa tehdyillä katon korjauksilla saavutetaan kustannussäästöä, kun estetään ongelmien leviäminen talon muihin osiin. Mikäli kate on elinkaaren lopussa tai sen korjaus ei ole enää mielestämme järkevää, kerromme sen reilusti ja suosittelemme tällöin kattoremonttia. Sivuiltamme löydät kattavasti lisätietoa mm. huopakatto- ja peltikattoremonteista.

Tyypillisimpiä katon korjauskohteita ovat:

  • Vesikaton jiirien ja muiden yksityiskohtien korjaukset
  • Räystäsalueen korjaukset
  • Suojapeltien uusimiset
  • Vesikaton vuotokorjaukset
  • Räätälöidyt vesikaton peltikorjaustyöt
  • Kattotiilien vaihtaminen
  • Katon oikaisu

Aina korjaustyöraportti
tehdystä korjauksesta

Kattoisännöinniltä saat aina kattavan kuvallisen ja selkokielisen raportin tehdystä työstä. Näin myös katon korjausten osalta. Raportista näet lähtötilanteen sekä korjaustyön eri vaiheet dokumentoituina valokuvin aina valmiiseen korjattuun kattoon.

Tällöin myös sinulle jää dokumentti siitä, että meidän jäljiltämme on sloganimme mukaisesti "Katolla kaikki kunnossa". Kysy meiltä tarjous, olipa kyse peltikaton, huopakaton, kuparikaton tai tiilikaton korjauksesta.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton korjaus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy