TALOYHTIÖN JA KIINTEISTÖN

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Taloyhtiön tiilikaton pinnoitus pidentää katon elinkaarta. Meiltä saat pesun, korjauksen, pinnoituksen ja sammaltorjunnan ammattilaisen tekemänä. Katon pinnoituspalvelut kaiken kokoisiin kiinteistöihin!


Tiilikaton pesu ja pinnoitus pidentävät katon elinkaarta

Suomessa vesikattojen katemateriaalit altistuvat hyvin erilaisille sään ääriolosuhteille. Varsinkin keväällä lämpötilan sahatessa ja lumikuorman sulaessa kate on erityisen kovalla rasituksella. Veden jäätyessä ja sulaessa syntyy pakkasrapautumista. Keväisin todetaankin suurin osa kattovuodoista.

Huoltamattomien tiilikattojen riesana on myös usein sitkeä sammalkasvusto. Katteen päälle kertynyt sammal aiheuttaa erilaisia vaurioita ja tuo ajansaatossa yhä kasvavan riskin kattovuodoille. Kattoisännöinti tarjoaa tiilikatoille pesut, pinnoitukset ja sammaleen torjuntakäsittelyt. Katon pinnoituksella katteesta tulee kuin uusi. Hinta on meillä aina kilpailukykyinen.

Miksi
tiilikaton pinnoitus?

  • Nopea ja edullinen tapa suojata tiilikatto
  • Vedenpitävä ja hengittävä pinnoite
  • Suojaavuudeltaan uutta katetta vastaava
  • Hidastaa ja estää sammaleen kasvua
  • Kaunis katto vuosiksi eteenpäin

Huoltamaton tiilikatto on usein nuhjuisen näköinen. Sammaleen lisäksi katoilla viihtyy jäkälä, hiekka ja lika. Nämä yhdessä aiheuttavat katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee vettä sisäänsä. Tästä voi olla seurauksena vuotava vesikatto ja mittava kattoremontti.

Vaikka tiili on luja ja kestävä materiaali, ei pinnoitusta pidä unohtaa. Materiaalina tiili imee ajan saatossa itseensä vettä jopa satoja grammoja, joka lisää rasitetta kattorakenteille. Taloyhtiön tiilikaton pinnoitus pidentää huomattavasti katon elinkaarta yleensä noin 5-10 vuodella, mikä on myös ekologisesti kestävämpi ratkaisu kuin remontti. Meiltä saat pesun, korjauksen, pinnoituksen ja sammaltorjunnan vuosikymmenten kokemuksella, ammattilaisen tekemänä.

Tiilikaton pinnoittaminen
ja pesu käytännössä

Ennen pesua havaitut rikkoontuneet tiilet vaihdetaan aina uusiin alkutarkastuksen yhteydessä. Pinnoittamalla katon pinta palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa. Oikein puhdistettu ja suojattu tiili ei vedä vettä sisäänsä, vaan pitää sen kuivana ja kevyenä. Samalla kiinteistön ulkonäkö ja arvo nousee. Katon pinnoituspalvelut kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

Tiilikaton pinnoitus edellyttää, että katto on ehjä ja puhdas. Se voidaan myös täsmäkorjata toimenpidettä varten. Katto puhdistetaan tiilikaton pesulla, joka kuuluu pinnoituspalveluumme automaattisesti.

Huoltoraportti
nopeasti sähköisenä!

Kattoisännöinin kattopinnoituksissa on käytössä nykyaikainen kalusto pinnoitusten tekemiseen: tarvittavat välineet ja materiaalit aina mukana ja nopea raportointi työstä! Tilaajalle toimitetaan tehdystä katon pinnoituksesta kuvallinen, selkokielinen raportti sähköisessä muodossa.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Katon pinnoitus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy