TALOYHTIÖN JA KIINTEISTÖN

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Taloyhtiön tiilikaton pinnoitus pidentää katon elinkaarta. Meiltä saat pesun, korjauksen, pinnoituksen ja sammaltorjunnan ammattilaisen tekemänä. Katon pinnoituspalvelut kaiken kokoisiin kiinteistöihin!


Katon pinnoituksella katteesta kuin uusi!

Suomessa vesikattojen katemateriaalit altistuvat hyvinkin erilaisille sääolosuhteille. Huoltamattomien tiilikattojen riesana on usein sammal. Katteen päälle kertynyt sammal aiheuttaa erilaisia vaurioita katteeseen tuoden ajansaatossa yhä kasvavan riskin kattovuodoille. Kattoisännöinti tarjoaa tiilikatoille pesut, pinnoitukset ja sammaleen torjuntakäsittelyt.

Näyttääkö tutulta?
Taloyhtiönne katolla?

Huoltamaton tiilikatto on usein hyvin sammaloitunut. Sammal aiheuttaa katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee vettä sisäänsä. Veden jäätyessä ja sulaessa vuodenaikojen mukaan, katteeseen syntyy pakkasrapautumista. Tästä voi olla seurauksena vuotava vesikatto ja mittava kattoremontti.

Tiilikaton pinnoitus
- miksi pinnoittaa katto?

Pinnoittamalla katon pinta palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoonsa. Oikein puhdistettu ja suojattu tiili ei vedä vettä sisäänsä, vaan pitää sen kuivana ja kevyenä.

  • Nopea ja edullinen tapa suojata tiilikatto
  • Vedenpitävä ja hengittävä pinnoite
  • Suojaavuudeltaan uutta katetta vastaava
  • Hidastaa ja estää sammaleen kasvua
  • Kaunis katto vuosiksi eteenpäin

Tiilikaton pinnoitus edellyttää, että katto on ehjä (se voidaan ensin täsmäkorjata) ja puhdas. Katto puhdistetaan tiilikaton pesulla, joka kuuluu pinnoituspalveluumme automaattisesti.

Huoltoraportti
nopeasti sähköisenä!

Kattoisännöinin kattopinnoituksissa on käytössä nykyaikainen kalusto pinnoitusten tekemiseen: tarvittavat välineet ja materiaalit aina mukana ja nopea raportointi työstä! Tilaajalle toimitetaan tehdystä katon pinnoituksesta kuvallinen, selkokielinen raportti sähköisessä muodossa.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Katon pinnoitus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy