VÄLTÄ KATTO-ONGELMAT!

Säännöllinen kattohuolto

Säännöllinen kattohuolto tuo säästöä ennaltaehkäisten kattovuotojen ja kattovaurioiden syntymistä. Meiltä kattohuolto kaikille katoille ja katemateriaaleille!


Kattohuolto on katon ylläpidon perusta!

Huoltamaton katto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista. Sen sijaan ennakoivasti ja säännöllisesti hoidettu katon huolto auttaa säästämään katon kunnossapidon kustannuksissa. Katon elinkaari pitenee jopa kymmenillä vuosilla, kun ongelmat huomataan heti ja voidaan korjata. Näin ehkäistään myös katon aiheuttamia kosteusongelmia talon muissa rakenteissa. Oikein tehtynä kattohuolto on koko ylläpidon perusta.

Miksi kattohuolto
jää usein tekemättä?

Vaikka katto on kiistatta rakennuksen tärkein julkisivu, jää se aivan liian usein vaille huoltoa. Huoltamaton katto on aina suuri riski, mutta miksi sellainen riski otetaan? Yleensä tiedostamatta. Kattohuolto voi kuulua kiinteistöhuollon tehtäväksi, mutta useinkaan katolla ei käy kukaan. Syitä voivat olla kiinteistön korkeus, vaikea kulku katolle, puutteellinen osaaminen (rikkoutuuko katto) ja puhtaasti se, ettei tilaaja huomaa edes vaatia asiaa.

Katon huolto
on ammattilaisten työtä.

Kattoammattilaisen tekemänä kattohuolto on edullinen ja vaivaton tapa minimoida vesikaton riskit jokaisessa kiinteistössä katemateriaalista tai kattotyypistä riippumatta. Kattohuoltomme sisältää aina:

  • katon, kourujen ja kattokaivojen puhdistuksen,
  • katon ja sadevesijärjestelmän toimivuuden tarkastuksen
  • sekä yläpohjan tarkastuksen (jos helppo kulku yläpohjaan).

Meillä on resurssit ja ammattitaito hoitaa myös huollon yhteydessä mahdollisesti katolla havaitut viat tai puutteet kuntoon samalla käynnillä, jos tilaaja niin haluaa.

Kattohuoltosopimus
tuo vakautta vastikkeisiin.

Taloyhtiön tai muun kiinteistön katon huoltosopimus tuo vakautta vastikkeisiin. Tiesitkö muuten, että säännöllisen kattohuollon vuosikustannus per huoneisto on todella pieni? Moni yllättyy tästä, koska ei ole tullut ajatelleeksi sitä. Pyydä meiltä esittely, niin havainnollistamme asian yksityiskohtaisesti.

Huoltoraportti
nopeasti sähköisenä!

Kattoisännöinin kattohuollossa on käytössä nykyaikainen kalusto huoltoihin: tarvittavat välineet aina mukana ja nopea raportointi työstä! Tilaajalle toimitetaan tehdystä kattohuollosta kuvallinen, selkokielinen raportti sähköisessä muodossa.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton huolto -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy