Yhteistyö kotien turvaksi!


31. lokakuuta 2023

Kattoisännöinti ja Lähitapiola ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen kotien omistajille entistä vahvemman turvaverkon ja suojan.

Kattoisännöinti ja Lähitapiola ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen kotien omistajille entistä vahvemman turvaverkon ja suojan.

Kattoisännöinti on luotettava ja kokenut toimija kattojen ylläpidossa ja isännöinnissä. He huolehtivat kattojen kunnosta, varmistavat niiden kestävyyden ja ennaltaehkäisevät ongelmia. Tämä auttaa kotien omistajia säästämään aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Lähitapiola taas on tunnettu vakuutusyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman vakuutusratkaisuja. He ovat omistautuneet suojelemaan asiakkaidensa omaisuutta ja hyvinvointia. Yhdessä Lähitapiola ja Kattoisännöinti muodostavat vahvan liiton, joka kattaa kodin koko elinkaaren.

Tämä yhteistyö tuo monia etuja kotien omistajille. Kattoisännöinti takaa katon kunnon ja pitkäikäisyyden, mikä auttaa ennaltaehkäisemään odottamattomia vahinkoja. Lähitapiola puolestaan tarjoaa räätälöityjä vakuutusratkaisuja, jotka kattavat kodin ja sen sisällön. Tämä yhdistelmä tarjoaa kattavan suojan kodille, sen asukkaille ja omaisuudelle.

Kun Kattoisännöinti ja Lähitapiola yhdistävät voimansa, kotien omistajat voivat olla varmoja siitä, että heillä on vahva ja luotettava tuki taustallaan. Yhteistyömme tavoitteena on tarjota rauhaa mielen ja suojaa kodeille.

Kattoisännöinti ja Lähitapiola - yhdessä varmistamme, että kotisi on turvattu ja hyvin hoidettu.

Meistä voit lukea lisää Lähitapiolan tekemästä julkaisusta, linkki alhaalla.

 

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy