Toteutimme katon uusimisen kyläyhdistykseen!


29. helmikuuta 2024

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että katon uusimisprojektimme on taas valmis ajallaan! Tässäkin kohteessa on huikea ero vanhan kuluneen ja uuden ryhdikkään katon välillä. Katso kuvat!

Katon Uusimisprojekti On Valmistunut!

Tervetuloa tutustumaan tuoreeseen artikkeliimme, jossa jaamme yksityiskohtaisen katsauksen äskettäin toteutettuun katon uusimisprojektiimme Hyvinkäällä kyläyhdistys ry:n rakennukseen!

Projektimme lähti liikkeelle perusteellisella suunnittelulla, jossa otimme huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä katon kunnon arvioinnin. Vanhan katon purkutyöt sujuivat jouhevasti ammattitaitoisen tiimimme toimesta, ja uusien materiaalien asentaminen sujui moitteettomasti.

Yksi keskeisistä tekijöistä projektin onnistumisessa oli tehokas ja järjestelmällinen työskentely. Tiimimme koordinoi tehtäviä saumattomasti varmistaen, että jokainen vaihe eteni suunnitellusti ja aikataulussa. Työssämme korostui huolellisyys ja tarkkuus, mikä varmisti laadukkaan lopputuloksen.

Lopputuloksena syntyi upea ja kestävä katto, joka suojaa rakennusta säältä ja samalla kohentaa sen ulkonäköä ja arvoa. Projektimme oli malliesimerkki siitä, miten ammattitaitoinen tiimi voi saada aikaan merkittävää muutosta asiakkaan kodissa. Lue lisää saadaksesi syvällisemmän käsityksen työn kulusta ja siitä, miten voimme auttaa sinua omassa remontti- tai rakennusprojektissasi!

Ennen

Jälkeen 

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy