KATON TARKASTUS AMMATTILAISELTA

Tarkastus kertoo vesikaton kunnon

Katon säännöllinen tarkastaminen on katon ylläpidon perusta ja se kannattaa teettää ammattilaisella, jolla on tarkastusosaaminen katemateriaalista ja kattotyypistä riippumatta.


Tilaa kattotarkastus ja vältyt turhalta arvailulta!

Tarjoamme kolmea erilaista vesikaton tarkastuspalvelua riippuen lähtötilanteesta. Teemme katon tarkastuksen omien kokeneiden kattotarkastajiemme toimesta ja tilaaja saa aina kuvallisen, selkokielisen raportin toimenpide-ehdotuksineen sekä hinta-arvioineen nopeasti sähköisenä nykyaikaisen liikkuvan toimistomme ansiosta. Kaikki tarkastukset saatavilla kaikille kattotyypeille ja -materiaaleille. Kattotarkastus on edullinen turva kosteusvaurioita ja muita yllättäviä korjaustöitä vastaan!

Katon Huoltotarkastus
sisältää kattohuollon.

Katon huoltotarkastuksessa yhdistyvät katon silmämääräinen tarkistaminen sekä kattohuolto. Huoltotarkastuksen avulla vesikatto tulee huollettua Kattohuolto -palvelumme mukaisesti ja samalla tarkistamme ammattilaisina, että katon toimivuuden kannalta oleellisimmat asiat ovat kunnossa. Sekä tehdystä huollosta, että katolla tehdyistä havainnoista tilaajalle toimitetaan raportti nopeasti sähköisenä.

Katon PTS-kartoitus
- suunnitelma 5 vuodelle.

Katon PTS-kartoitus on luotettava ja puolueeton tarkastus kaikille katoille. Se selvittää vesikaton, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän kunnon ja korjaustarpeen seuraavalle viidelle (5) vuodelle jaksotettuna. Kuvallinen, selkokielinen takastusraportti toimenpide-ehdotuksineen ja hinta-arvioineen on oiva työkalu kiinteistön PTS:aan.

Katon Vuototarkastus
ratkaisee kattovuodon.

Katon Vuototarkastuksessa paikannetaan katolla olevan vuotokohta tilanteeseen ja kohteeseen sopivilla menetelmillä ja tehdään akuutti korjaus vuotokohtaan. Kuvallinen, selkokielinen raportti tehdystä työstä sekä mahdolliset jatkotoimenpide-ehdotukset esimerkiksi kattovuodon aiheuttajan pysyvämpään korjaukseen. Katso esimerkkivideo!

Tarkastusraportti
nopeasti sähköisenä!

Meillä Kattoisännöinin kattotarkastajilla on käytössä nykyaikaiset liikkuvat toimistot, joissa kattotarkastusten raportit valokuvineen, havaintoineen ja toimenpide-ehdotuksineen voidaan laatia jopa välittömästi kohteessa ja toimittaa tilaajalle nopeasti sähköisessä muodossa. Tämä tekee tarkastuksistamme myös tilaajalle helposti valittavan, koska kaikki katolta saatu tieto on nopeasti käytettävissä päätöksentekoa ja budjetointia varten.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton tarkastus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy