YLLÄTTIKÖ KATTOVUOTO?

Kattovuodon korjaus

Akuutissa kattovuodossa vähiten vahinkoa syntyy nopealla reagoinnilla. Jos katto vuotaa, soita meille 24 h! Paikannamme ja korjaamme vuodon ripeästi. Vuotopäivystys kaikkien kiinteistöjen kaikentyyppisille katoille.


Yllättikö kattovuoto? Palvelemme vuorokauden ympäri

Akuutissa kattovuodossa vähiten vahinkoa syntyy nopealla reagoinnilla. Yleensä vuoto on jatkunut kuitenkin jo pitempään ja se huomataan vasta sisätiloissa. Soita meille mihin vuorokauden aikaan tahansa, niin paikannamme ja korjaamme vuodon.

Vuotopäivystys 24h on tarkoitettu kaikkien kiinteistöjen kaikentyyppisille katoille. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

Kattovuototilanteessa tärkeintä on tilata ammattilainen paikalle saman tien. Katon Vuototarkastuksessa paikannetaan katolla oleva vuotokohta tilanteeseen ja kohteeseen sopivilla menetelmillä ja tehdään akuutti korjaus vuotokohtaan. Tämän jälkeen saat kuvallisen, selkokielisen raportin tehdystä työstä sekä mahdolliset jatkotoimenpide-ehdotukset esimerkiksi kattovuodon aiheuttajan pysyvämpään korjaukseen.

Soita 044 244 1976

Kattovuodon
yleisimmät syyt

Syitä kattovuotoon on monia murtuneesta tiilestä savupiipun tiivistysten pettämiseen. Syypää voi olla myös muut vauriot, kuten haljenneet tiilet tai peltikaton erilaisten saumausten pettäminen.

Kattovuotojen sesonkiaikaa on syksy, koska silloin saderasitus on tyypillisesti suurimmillaan. Toinen selvä piikki korjauksissa on varhainen kevät, jolloin lumikuorman sulaminen aiheuttaa ongelmia jäätyessään lämpötilan sahatessa useita kertoja. Myös kattorakenteen lämpövuodot voivat aiheuttaa katolla hiljakseen sulavia jäälauttoja.

Elinkaaren loppupäässä oleva katto voi pahimmassa tapauksessa antaa periksi ja vesi alkaa tihkua rakenteisiin saumoista ja kiinnityspaikoista. Tällöin korjauksella on jo kiire. Asianmukainen ja ehjä aluskate estää pienehköt vuodot, mutta aluskatteen puuttuessa tai pettäessä vesi ei ohjaudu enää räystäälle vaan rakenteisiin. Hyvin usein vuotava katto on tullut jo elinkaarensa päähän, mutta toisinaan voidaan selvitä pienellä ja tehokkaalla täsmäkorjauksella. Pidemmän päälle se ei ole ratkaisu. Katso esimerkkivideo!

Akuutti korjaus
lopettaa kattovuodon

Kun vuotokohta on paikannettu Katon Vuototarkastuksella, korjaamme vuodon aiheuttajan heti paikan päällä! Akuutti korjaus lopettaa kattovuodon ja vuodon syystä sekä laajuudesta riippuen se voi olla riittävä korjaus tilanteeseen.

Jos katto vuotaa sisälle ja vuodon syy on sellainen, että se edellyttää laajempaa katon täsmäkorjausta, kerromme siitä tilaajalle ja teemme toimenpide-ehdotuksen hinta-arvioineen. Laajempi korjaus voidaan tehdä suosituksemme mukaan - ja tilaajan päätöksestä - tarvittaessa saman tien tai erikseen sovittavalla käynnillä.

Tarkastusraportti
kertoo tilanteen

Toimitamme tilaajalle aina kuvallisen, selkokielisen raportin kattovuodon paikannuksesta ja korjauksesta nopeasti sähköisenä nykyaikaisen liikkuvan toimistomme ansiosta! Katon Vuototarkastuksen raportista tilaajan on helppo nähdä missä vuoto on ollut, mistä se on johtunut ja miten se on korjattu. Lisäksi raportissa kerrotaan tarvittaessa myös jatkotoimenpide-ehdotukset ja niiden arvioitu hinta. On hyvä muistaa, että tilapäinen ratkaisu on vain ensiapu.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton vuotopäivystys -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy