YLLÄTTIKÖ KATTOVUOTO?

Kattovuodon korjaus

Akuutissa kattovuodossa vähiten vahinkoa syntyy nopealla reagoinnilla. Soita meille 24 h, niin paikannamme ja korjaamme vuodon. Vuotopäivystys kaikkien kiinteistöjen kaikentyyppisille katoille.


Vuotopäivystys 24/7 kiinteistöjen katoille!

Kattovuototilanteessa tärkeintä on tilata ammattilainen paikalle saman tien. Katon Vuototarkastuksessa paikannetaan katolla olevan vuotokohta tilanteeseen ja kohteeseen sopivilla menetelmillä ja tehdään akuutti korjaus vuotokohtaan. Kuvallinen, selkokielinen raportti tehdystä työstä sekä mahdolliset jatkotoimenpide-ehdotukset esimerkiksi kattovuodon aiheuttajan pysyvämpään korjaukseen.

Katon Vuototarkastus
- mistä katto vuotaa?

Kaikissa katon vuototilanteissa teemme aluksi Katon Vuototarkastuksen, jonka avulla paikannetaan vuotokohta ja selvitetään vuodon aiheuttaja. Mitä nopeammin vuoto paikannetaan ja korjataan, sitä paremmin säästytään kattovuodon aiheuttamilta seurauksilta, kuten esimerkiksi huoneistoremonteilta. Juuri siksi päivystämme kattovuotojen varalta 24/7. Katso esimerkkivideo!

Akuutti korjaus
lopettaa kattovuodon.

Kun vuotokohta on paikannettu Katon Vuototarkastuksella, niin sen jälkeen korjaamme vuodon aiheuttajan heti paikan päällä! Akuutti korjaus lopettaa kattovuodon ja vuodon syystä sekä laajuudesta riippuen se voi olla riittävä korjaus tilanteeseen. Jos vuodon syy on sellainen, että se edellyttää laajempaa katon täsmäkorjausta, kerromme siitä tilaajalle ja teemme toimenpide-ehdotuksen hinta-arvioineen. Laajempi korjaus voidaan tehdä suosituksemme mukaan - ja tilaajan päätöksestä - tarvittaessa saman tien tai erikseen sovittavalla käynnillä.

Tarkastusraportti
kertoo tilanteen.

Toimitamme tilaajalle aina kuvallisen, selkokielisen raportin kattovuodon paikannuksesta ja korjauksesta nopeasti sähköisenä nykyaikaisen liikkuvan toimistomme ansiosta! Katon Vuototarkastuksen raportista tilaajan on helppo nähdä missä vuoto on ollut, mistä se on johtunut ja miten se on korjattu. Lisäksi raportissa kerrotaan tarvittaessa myös jatkotoimenpide-ehdotukset hinta-arvioineen, mikäli vuodon aiheuttaja on sellainen, että pelkkä akuutti korjaus ei riitä pidemmän päälle.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Vesikaton vuotopäivystys -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy