TALOYHTIÖN JA KIINTEISTÖN

Lumenpudotus turvallisesti

Meiltä saat kaiken kokoisten kiinteistöjen lumenpudotukset katolta turvallisesti rakenteita rikkomatta. Kattoalan ammattilaisina tunnemme katot ja tiedämme oikeat välineet ja menetelmät. Turvallisuus on meille ykkösasia!


Käytä ammattilaista lumenpudotuksissa!

Lumenpudotus katolta turvallisesti rakenteita rikkomatta. Oikein tehtynä lumenpudotus on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille kuin myös kiinteistön rakenteille. Muista tämä tilatessasi pudottajia. Hoidamme tarvittaessa myös lumien poisviennin tontilta omalla kalustollamme edullisesti!

Lumenpudotus katolta
- miksi pudottaa lumet?

Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma sekä räystäiden jääpuikot muodostavat vaaratekijöitä niin ihmisille kuin kiinteistön rakenteille:

  • Raskas lumi voi pahimmillaan vaurioittaa katon rakenteita merkittävästi
  • Lumi/jää voi pudotessaan olla myös hengenvaarallinen ihmisille
  • Kiinteistön omistaja on vastuussa lumen/jään mahdollisesti aiheuttamista vahingoista

Ammattilainen
ei riko kattoasi!

Älä anna amatöörien rikkoa kattoa - säästö muuttuu kustannukseksi. Valitse lumenpudottajaksi kattoalan ammattilainen, joka toimii:

  • Työturvallisuusmääräysten mukaisesti
  • Turvallisesti katetta ja rakenteita rikkomatta
  • Eri katemateriaaleille oikeita työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen

Lumenpudotukset
turvallisuus edellä.

Katolla olevan lumikuorman pudottaminen tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Vain tällöin toimenpide on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille. Me Kattoisännöinnillä pidämme turvallisuutta ensisijaisena asiana kaikessa kattotyössämme, näin myös lumenpudotuksissa vaikka olisi kuinka kiireinen sesonkiaika meneillään!

Jään sulatukset
höyryttämällä!

Kattoisännöinnin lumenpudotusmenetelmä on aina turvallinen myös katon rakenteille. Työt tehdään tilanteeseen sopivilla välineillä. Esimerkiksi jää poistetaan räystäiltä ja katolta höyryttämällä ilman mekaanista työvälinettä. Tiesithän, että lumenpudotuksen yhteydessä voidaan tarvittaessa tehdä myös vesikatolle vuototarkastus!

Meiltä myös
lumen poisvienti

Kiinteistön katolta pudotettava lumimäärä on yleensä todella suuri. Kattoisännöinnillä on käytössä oma kalusto katolta pudottamiemme lumien poisvientiin tontilta. Tilaajan halutessa lumien poiskuljetus voidaan sisällyttää työhön kustannustehokkaasti

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Lumenpudotus katolta -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy