UUDELLE JA VANHALLE KATOLLE

Peltikaton pesu ja maalaus

Teemme niin uusien sinkittyjen konesaumakattojen maalaukset kuin myös vanhojen konesaumakattojen huoltomaalaukset huolellisesti. Teemme pesuja ja maalauksia kaiken kokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöjen katoille.


Peltikaton maalaus suojaa katteesi vuosiksi

Peltikaton huoltomaalaus on hyvä suorittaa ajoissa, sillä maalauksen ansiosta ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta. Peltikaton maalauksen neliöhinta on meillä aina hintalaatusuhteeltaan kilpailukykyinen.

Toisinaan markkinoilla esiintyy maalauksen sijaan hieman virheellisesti termi peltikaton pinnoitus, mutta kyseessä on kaksi eri asiaa. Suomessa peltikatto altistuu erilaisille sään ääriolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa vääjäämättä.

Ruostuneen huoltamattoman peltikaton elinkaari lyhenee nopeasti useilla vuosilla. Teemme peltikaton maalauksen aina huolellisesti perusteellisia pohjatöitä myöten, joka takaa parhaan mahdollisen ja vuosia kestävän lopputuloksen. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna ja lähialueet.

Maalaanko itse vai
palkkaanko ammattilaisen?

Peltikaton maalauksen lopputulokseen vaikuttavat valittu maali sekä työmenetelmät. Nykyisin myös maalien värivalikoima on laaja perinteisten suomalaisten murrettujen sävyjen lisäksi. Pesujen ja maalauksen tekeminen edellyttää, että katto on täysin ehjä.

Kun valitset peltikattojen ammattilaisen tekemään peltikaton maalaustyön, voit olla varma, että lopputulos on onnistunut. Maalaustyön onnistumiseen vaikuttavat olennaisesti esimerkiksi katepeltimateriaalien kunnon perusteellinen arvioiminen, sinkityksen kunto, maalauksen oikeaoppiset pohjatyöt, juuri sinun katollesi sopivan maalityypin valinta ja optimaaliset maalausolosuhteet. Jos kaikki tämä on varmuudella hallitusti hanskassa, voit suorittaa työn itse.

Peltikaton maalaus Helsinki | Peltikaton maalaus Espoo | Peltikaton maalaus Vantaa

Peltikaton pesu
ennen maalausta

Tämä vaativa huoltotoimenpide on syytä aina jättää ammattilaisen tehtäväksi jo pelkästään työturvallisuuden vuoksi. Peltikaton pesu on osa peltikaton maalauspalveluamme, joka hoidetaan aina ammattilaistason painepesukalustolla ja pesuaineilla. Huolehdimme luonnollisesti pesun yhteydessä myös räystäiden ja rännien puhdistuksesta, joten kaiken tarvittavan kattohuollon saat helposti samalla kertaa.

Olipa kyseessä vasta uusittu maalaamaton peltikate tai vanhan peltikatteen huoltomaalaus, teemme katon pesun aina ennen maalaustyötä. Joskus ennen pesua ja maalausta joudutaan tekemään myös erilaisia peltikaton korjauksia, jotta vesi ei pääse pilaamaan rakenteita ja kasvattamaan mikrobeita. Yleisimpiä ongelmia ovat saumauksen pettäminen ja savupiipun kohdalla rakenteen heikentyminen.

Aina kuvallinen työraportti
tehdystä työstä

Kattoisännöinniltä saat aina kattavan kuvallisen ja selkokielisen raportin tehdystä työstä, koska toimisto kulkee aina mukanamme. Näin myös peltikaton maalauksen kohdalla. Raportista näet lähtötilanteen sekä maalaustyön eri vaiheet dokumentoituina valokuvin aina valmiiseen maalattuun peltikattoon. Tällöin sinulle jää sähköinen dokumentti siitä, että meidän jäljiltämme on sloganimme mukaisesti “Katolla kaikki kunnossa”. Tämä dokumentti kannattaa olla myös tallessa kiinteistön mahdollista myyntiä varten.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Peltikaton maalaus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy