UUDELLE JA VANHALLE KATOLLE

Peltikaton pesu ja maalaus

Teemme niin uusien sinkittyjen konesaumakattojen maalaukset kuin myös vanhojen konesaumakattojen huoltomaalaukset huolellisesti. Teemme pesuja ja maalauksia kaiken kokoisten taloyhtiöiden ja kiinteistöjen katoille.


Peltikaton maalaus suojaa katetta!

Peltikaton huoltomaalaus on hyvä suorittaa ajoissa, sillä maalauksen ansiosta ehjän katteen elinkaarta on mahdollista jatkaa jopa 15 vuotta. Suomessa peltikatto altistuu erilaisille sääolosuhteille ja jos maalipintaan tulee syystä tai toisesta vaurioita, alkaa korroosion kehittyminen peltikatteessa. Ruostuneen huoltamattoman peltikaton elinkaari lyhenee huomattavasti. Teemme peltikaton maalauksen aina huolellisesti pohjatöitä myöten, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Peltikaton maalaus
vaatii ammattilaisen!

Peltikaton maalauksen lopputulokseen vaikuttavat valittu maali sekä työmenetelmät. Pesujen ja maalauksen tekeminen edellyttää että katto on ehjä. Kun valitset peltikattojen ammattilaisen tekemään peltikaton maalaustyön, voit olla varma että lopputulos on onnistunut. Maalaustyön onnistumiseen vaikuttavat olennaisesti esimerkiksi:

  • Katepeltimateriaalien kunto
  • Sinkityksen kunto
  • Maalauksen pohjatyöt
  • Maalityypin valinta
  • Maalausolosuhteet

Peltikaton pesu
ennen maalausta

Peltikaton pesu on osa peltikaton maalauspalveluamme. Olipa kyseessä vasta uusittu maalaamaton peltikate tai vanhan peltikatteen huoltomaalaus, teemme peltikatteen pesun aina ennen maalaustyötä. Joskus ennen pesua ja maalausta joudutaan tekemään myös peltikaton korjauksia.

  • Pesu korkeapainepesurilla ja peltipesuaineella
  • Vanhoilla katoilla poistetaan ruostekohdat ja irtoava maali
  • Lopuksi kate huuhdellaan huolellisesti

Aina työraportti
tehdystä työstä.

Kattoisännöinniltä saat aina kattavan kuvallisen ja selkokielisen raportin tehdystä työstä. Näin myös peltikaton maalauksen osalta. Raportista näet lähtötilanteen sekä maalaustyön eri vaiheet dokumentoituina valokuvin aina valmiiseen maalattuun peltikattoon. Tällöin myös sinulle jää dokumentti siitä, että meidän jäljiltämme on sloganimme mukaisesti "Katolla kaikki kunnossa".

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Peltikaton maalaus -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy