TALOYHTIÖN PELTIKATTO

Konesaumakatto kiinteistöön

Teemme konesaumakatot ja kuparikatot omien kattopeltiseppiemme pitkällä ja monipuolisella kokemuksella niin tavanomaisen taloyhtiön katolle kuin haastavimpiinkin kohteisiin, kuten kirkon katto, arvokiinteistön katto, suojelukohteen katto yms.


Peltikattoremontti järkevällä hinnalla meiltä

Perinteinen konesaumattu peltikatto on yksinkertaisesti paras valinta rakennukseen kuin rakennukseen. Se ei ole vain pitkäikäinen, vaan tiivis ja samalla tyylikäs valinta. Konesaumattu rivipeltikatto on se oikea peltikatto. Teemme sen aina kaksinkertaisin saumoin alusta loppuun käsityönä.

Meiltä onnistuu konesaumakatto ja kuparikatto niin tavanomaiseen taloyhtiöön kuin haastavimpiinkin kohteisiin. Olemme tehneet peltikattoremontteja mm. kirkkojen, arvokiinteistöjen ja suojelukohteiden kattoihin. Kattopeltisepillämme on vuosikymmenten kokemus. Konesaumattu peltikatto onkin aina käsityön taidonnäyte, jonka ikä säännöllisesti huollettuna on jopa yli 100 vuotta.

Mistä pääset liikkeelle?

Ennen peltikattoremontin tilaamista, kiinnitä huomiota konesaumakaton hintaan, urakoitsijan referensseihin ja esitettyyn tapaan toteuttaa remontti. Me selvitämme aina ennen remonttia katon nykyisen kunnon ja korjaustarpeen, jotta voimme tarjota kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun.

Katon uusimisen kustannusta ei saisi kasvattaa tarpeettomilla rakenneratkaisuilla. Tavanomainen peltikattoremontti ei maksa useita satoja euroja neliöltä. Pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja säästät selvää rahaa.

Mikä on
kaksinkertainen sauma?

Aidossa peltikatossa peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samoin tehdään myös peltikaton läpivientien kohdalla. Saumapeltikatteen teko edellyttää kattopeltisepiltä todellisia käsityötaitoja. Peltikattoremontin lopputuloksena on vesitiivis peltikatto, johon ei ole tehty ainuttakaan reikää.

Mikä on
saumattu rivipeltikatto?

Konesaumakatto on ominaisuuksiltaan ja kokonaiskustannuksiltaan ylivoimainen valinta. Se sopii niin moderniin arkkitehtuuriin kuin perinteiseenkin rakennukseen. Kaikki katot on muutettavissa konesaumakatoiksi. Taitavat seppämme rakentavat uuden katon pohjatöineen suunnitelmien mukaisesti. Toteutamme myös vaativat rakennemuutokset.

Minkälainen on
kuparikatto?

Saumattu kuparikatto tehdään alusta loppuun käsityönä. Kuparikaton elinikä on todella pitkä. Olemme nähneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja. Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siksi erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla, mutta myös mitä erilaisimmissa kohteissa.

Peltikattoremontin
vaiheet

Uusi konesaumakatto syntyy kokeneiden kattopeltiseppien tekemänä laadukkaasti ja turvallisesti sovitussa aikataulussa.

Peltikattoremontin keskeisimmät vaiheet ovat:

 • Asukas- ja työturvallisuuden suunnittelu
 • Kulkutiet katolle ja putoamissuojaukset
 • Vanhan katteen purku
 • Alustan tarkastus ja sovitut pohjatyöt
 • Mahdollinen alusrakenteen asennus
 • Uuden konesaumakatteen asennus kaksinkertaisin saumoin
 • Viimeistelytyöt, listoitukset, sadekatokset ym.
 • Suojapellitysten asennus
 • Kattoturvatuotteiden asennus
 • Sadevesijärjestelmän asennus
 • Loppusiivous
 • Työmaan luovutus tilaajalle

Olemme koonneet esimerkkejä tekemistämme konesaumapeltikatoista ja lisäämme niitä nähtäville lisää tasaiseen tahtiin. Täydellisen listan referenssikohteistamme saat ottamalla yhteyttä meihin.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Peltikattoremontti -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Kattoisännöinti Oy

Moreenitie 2
05460 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976 
Email esko@kattoisannointi.fi

 

  

 

Toteutus: Kertalaaki Oy