TALOYHTIÖN PELTIKATTO

Konesaumakatto kiinteistöön

Teemme konesaumapeltikatot ja -kuparikatot omien kattopeltiseppiemme pitkällä ja monipuolisella kokemuksella niin tavanomaisen taloyhtiön katolle kuin haastavimpiinkin kohteisiin, kuten kirkon katto, arvokiinteistön katto, suojelukohteen katto yms.


Saumapeltikatto aina peltisepäntyönä!

Konesaumattu rivipeltikatto on se oikea peltikatto, teemme sen aina kaksinkertaisin saumoin! Konesaumakatto tehdään käsityönä kokeneiden kattopeltiseppien osaamisella. Teemme myös konesaumatut kuparikatot alusta loppuun käsityönä. Konesaumakaton tai kuparikaton elinikä on säännöllisesti huollettuna todella pitkä, jopa yli 100 vuotta.

Peltikaton hinta
ja mitä pitää huomioida?

Ennen remontin tilaamista, kiinnitä huomiota konesaumakaton hintaan, urakoitsijan referensseihin ja ammattitaitoon sekä esitettyyn tapaan toteuttaa remontti. Me selvitämme aina ennen remonttia katon nykyisen kunnon ja korjaustarpeen, jotta voimme tarjota kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Katon uusimisen kustannusta ei saisi kasvattaa tarpeettomilla rakenneratkaisuilla. Tavanomainen peltikattoremontti ei maksa useita satoja euroja neliöltä. Pyydä meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, autamme säästämään!

Konesaumakatto
- remontin vaiheet

Uusi konesaumakatto syntyy kokeneiden kattopeltiseppien tekemänä laadukkaasti ja turvallisesti sovitussa aikataulussa. Remontin keskeisimmät vaiheet ovat:

 • Asukas- ja työturvallisuuden suunnittelu
 • Kulkutiet katolle ja putoamissuojaukset
 • Vanhan katteen purku
 • Alustan tarkastus ja sovitut pohjatyöt
 • Mahdollinen alusrakenteen asennus
 • Uuden konesaumakatteen asennus kaksinkertaisin saumoin
 • Viimeistelytyöt, listoitukset, sadekatokset ym.
 • Suojapellitysten asennus
 • Kattoturvatuotteiden asennus
 • Sadevesijärjestelmän asennus
 • Loppusiivous
 • Työmaan luovutus tilaajalle

Kaksinkertaiset
saumat

Aidossa peltikatossa peltirivit kiinnitetään kattoon pellin alta saumasta piilokiinnityksellä ja saumataan kiinni toisiinsa vesitiiviisti kaksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatun peltikaton jokainen sauma tiivistetään tiivistysaineella sauman sisäisesti. Samoin tehdään myös peltikaton läpivientien kohdalla. Saumapeltikatteen teko edellyttää kattopeltisepiltä todellisia käsityötaitoja kattotyössä. Lopputuloksena on vesitiivis peltikatto, johon ei ole tehty ainuttakaan reikää.

Saumattu
rivipeltikatto

Konesaumakatto on ominaisuuksiltaan ja elinkaarikustannuksiltaan ylivoimainen valinta. Se sopii niin moderniin arkkitehtuuriin kuin perinteiseenkin rakennukseen. Kaikki katot ovat muutettavissa konesaumakatoksi. Taitavat seppämme rakentavat uuden katon pohjatöineen suunnitelmien mukaisesti. Toteutamme myös vaativat rakennemuutokset.

Saumattu
kuparikatto

Saumattu kuparikatto tehdään alusta loppuun käsityönä. Kuparikaton elinikä on todella pitkä, olemme nähneet jopa yli 100 vuotta vanhoja, ehjiä kuparikattoja. Kupari on sitkeää ja pehmeää ja sopii siitä syystä erityisen hyvin monimuotoisille katoille, joita yleensä on esimerkiksi kirkkojen ja muiden arvokiinteistöjen katoilla, mutta myös mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Konesaumakatto
- katso referenssit!

Tutustu myös referensseihin ennen urakoitsijan valintaa! Nettisivuillemme olemme koonneet esimerkkejä tekemistämme konesaumapeltikatoista sekä -kuparikatoista ja lisäämme niitä nähtäville lisää tasaiseen tahtiin. Täydellisen listan referenssikohteistamme saat ottamalla yhteyttä meihin.

Pyydä meitä soittamaan!

Lähetä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

LATAA PALVELUN TUOTEKORTTI

Tästä voit ladata Peltikattoremontti -palvelumme tuotekortin PDF-muodossa.
Tutustu palveluun ja pyydä tarkempi esittely!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy