KATTOISÄNNÖINTI OY

Kattoasioissa ajankohtaista nyt
Ajankohtaista

Ajankohtaista asiaa vesikatoista, kattotarkastuksista, kattohuolloista, kattojen korjauksista, huopakattoremonteista, peltikattoremonteista, peltikaton maalauksista, tiilikaton pinnoituksista sekä kattojen lumenpudotuksista. Täältä löydät myös muut yritystämme koskevat uutiset ja tiedotteet.

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

16. kesäkuuta 2021

Hätäensiapukoulutuksessa

Kiireisenkin kattotyökesän keskeltä löytyy aikaa tärkeille koulutuksille. Koko henkilökuntamme kävi hätäensiapukoulutuksessa asiantuntijoiden koulutettavana.

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

29. huhtikuuta 2021

Uusia referenssejä lisätty, tutustu!

Olemme lisänneet www-sivuillemme taas lisää kuvia tekemistämme kattoremonteista sekä katon korjaustöistä. Tutustu hienoihin referenssikohteisiimme sivustollamme!

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

7. huhtikuuta 2021

Kattokesä 2021 on avattu

Teemme lähes kaikkia kattotöitä ympäri vuoden, mutta kesä on toki sesonkiaikaa. Kattokesä 2021 on jo alkanut ja kattotyömaat täydessä vauhdissa. Pyydä tarjous teidän kattoasioistanne!

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

3. huhtikuuta 2021

Kattotarkastuksen aika on nyt

Kävikö kuka viimeksi katolla? Taloyhtiön ja kiinteistön katon kunto on tarpeen tarkastaa aina talven jäljiltä. Todellinen tieto ei lisää tuskaa, vaan tuo säästöä ja varmuutta!

Katon lumenpudotuksen ajankohta on nyt!

31. maaliskuuta 2021

Uudet www-sivumme avattu

Olemme päivittäneet www-sivustomme vastaamaan paremmin palvelutarjontaamme sekä brändiämme. Löydät mm. aiempaa kattavammat palveluesittelyt, tervetuloa!

Hyvinkään toimipiste

Martinsyrjäntie 8 B3
05810 Hyvinkää
Puhelin: 044 244 1976

Oulun toimipiste

Temmeksentie 10 
90400 Oulu
Puhelin: 050 349 9668

Toteutus: Kertalaaki Oy